Fmen
Optionen
Informci
Beiratkozás > Fontos

Fontos

Kedves szülők, gyerekek!

A mai napon minden osztályfőnök minden szülőt igyekszik elérni. Holnaptól minden tananyag az e-ellenőrzőn

(https://iijanospal.ekreta.hu) keresztül érhető el.

Aki nem tudja az e-ellenőrzőbe való belépési kódot, az az osztályfőnöktől kérheti el.

A gyermekek számára az ebédet ételhordóval történő elszállítással biztosítjuk.

Ezt külön igényelni kell a szülőknek .Az igényt KIZÁRÓLAG holnap és holnapután 9.00 és 14.00 ,között írásban tehetik meg az iskolában az osztályfőnököknél,és az ebédjegyeket is akkor kapják meg, valamint ezen a két napon vihetik haza az itt maradt taneszközöket is!

Kérem, mindenki a saját tantermében keresse az osztályfőnököt , ahol egyszerre csak 5 fő tartózkodhat! A folyosón kell megvárni, ha a teremben többen lennének!

Hangsúlyozom, az ebédigényeket is csak ezen a két napon fogadjuk el, a későbbiekben nem! Az ebédet csak 11.00 és 12.00 óra között lehet elvinni,kizárólag tiszta ételhordóban. Az ebédjegyet mindenki hozza magával, a jegy hiányában az ebédet nem adjuk ki. Kérem az időpontot mindenki tartsa be!

A portások a zárt kapuban állva ötösével engedik be az ételért jövőket az udvarra, ahol a kis ablakon keresztül történik az ételhordók be- és kiadása. A nem megfelelő tisztaságú ételhordót a fertőzésveszély miatt az ételt osztók nem veszik el. Kérem, a kapunál és az ételosztásnál legyen mindenki türelmes, valamint az iskola környékének a tisztaságát is őrizze meg! Szemetet, maghéjat kukába dobja mindenki.

Minden nap személyesen ellenőrzöm a szabályok betartását!