Fmen
Optionen
Informci
Bevezető > Pályázatok > EGYH-KCP-17-EPER-0118

EGYH-KCP-17-EPER-0118

Egyhzi kzssgi cl programok s beruhzsok tmogatsa


2017-ben ismtelten lehetősge volt iskolnknak rszt venni hittantborban. A lehetősghez EGYH-KCP-17-EPER-0118 szm plyzat segtsgvel, valamint az Egri Főegyhzmegye tmogatsval jutott iskolnk. A tavalyi vhez hasonlan ebben az vben is a sarudi  Genezret Katolikus Lelkigyakorlatos Hz-, Ifjsgi- s Sportdlőben tartottuk meg a tbort.  A tbor időpontja : 2017.09.18-09.21

Honlapunk fotgalrijban az ehhez tartoz kpek is megtallhatak.

Beszmol a

 sarudi  hittantborban lebonyoltott programokrl

 

A tboroz gyerekek s a felgyelő tanrok 2017.09.18-n htfőn reggel 8.00 rakor indultak Sarudra.

A tbor első programja Egerben volt, ahol a tboroz gyerekek megtekintettk az Egri vrat s a vr terletn tallhat killtsokat, valamint a szp időben stltak egyet Eger belvrosban.

Az rkezs a kora dlutni rkban valsult meg Sarudra. A gyerekek s a felnőttek rvid hlaad imt mondtak a szerencss megrkezsrt. Itt a gyerekek elfoglaltk a szllshelyet s vacsora előtt kzssgfejlesztő beszlgetsen, s kzs hitlettel kapcsolatos lmnymegosztson vettek rszt.  Msnap dlelőtt reggeli utn a sarudi Mini Zoo-ban jrtak a gyerekek, ahol jtszottak az ott tallhat llatokkal. Ebd utn klnbző szabadtri jtkokkal ismerkedtek meg s kzműves foglalkozsokon fejlesztettk kreativitsukat.

Szeptember 20-n a Holt Tiszn hajkirndulson vettek rszt , dlutn szabad jtk s klnbző sorverseny, s egyni verseny gazdagtott a programokat. Szeptember 21-n a tborhely elhagysa előtt a sarudi templom előtt kzs imval zrtk az elmlt 4 napot , majd  a hideg csomagok tvtele utn Poroszlra ment a csapat, ahol megtekintettk az kocentrumot. A hazarkezs a kora dlutni rkban trtnt.